Our specialties 2017-01-30T08:17:59+01:00

Our Specialties

Branding

Branding is voor ons het overkoepelende begrip voor elke organisatie. Het begint bij de identiteit in uw organisatie en eindigt bij een positieve klantwaardering.  

Om er mee te beginnen, starten wij met het in kaart brengen van de Brand identity en de Visual identity. In een brainstormsessie, Skype-gesprek of wat voor vorm dan ook zullen wij jou het hemd van het lijf vragen om zoveel mogelijk te weten te komen.

Brand identity

De Brand identity is de identiteit die je van binnen bent. Waarom doe je wat je doet? Wat maakt je organisatie uniek? Waarom komen de klanten bij jou terecht en blijven ze bij je? Dit zijn vragen die we samen met jou gaan beantwoorden en vertalen naar een strategie voor zowel de korte termijn als de lange termijn.

Visual identity

Alle visuele elementen die je merk vormen behoren tot de Visual identity. Elementen zoals het logo, logo-gebruik, kleurenpalet, typografie en beeldgebruik behoren tot je Visual identity. Aan de hand van je Brand identity vormen wij, samen met een ontwerper, je Visual identity.

Heb jij een beeld over je eigen identiteit? Wij helpen je graag bij de ontwikkeling en realisatie van je gewenste identiteit. Neem contact op zodat we hier samen over kunnen sparren.

Hulp nodig?

Benieuwd hoe wij jouw bedrijf kunnen helpen? Neem dan contact met ons op door te mailen naar info@brandsomemedia.nl of bel naar 0653886114. We komen graag op de koffie om je case te bespreken.

Kom langs!

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Kom langs!

Websites

Webdevelopment klinkt ingewikkeld, maar is eigenlijk heel simpel: samen met jou en een ontwerper gaan wij aan de slag om voor jou een passende, snelle en responsive website te ontwikkelen. In gezamenlijke sessies achterhalen we samen wat bij jou past.

Cross-device
Een responsive website werkt perfect op desktop, tablet en mobiel. De content past zich aan het device aan. Dat is niet alleen mooi, maar ook heel belangrijk. Meer dan 50% procent van de internetters bezoekt namelijk websites via hun smartphone of tablet, waardoor Google besloot om niet-mobielvriendelijke websites uit haar zoekresultaten te schrappen. Wij zorgen ervoor dat jouw website uniek, presentabel én vindbaar is.

WordPress webdesign
Websites maken doen wij op basis van WordPress, het meest gebruikte CRM systeem vandaag de dag. Naast een uniek en prachtig design, hou je zelf ook nog eens de mogelijkheid om alles aan te passen. Daarnaast is het volledig geoptimaliseerd om hoog te scoren in zoekmachines en brengt het ondenkbaar veel mogelijkheden met zich mee om uit te breiden in de toekomst. Kort gezegd: het ultieme platform voor je website.

Hosting & service
Naast het designen en ontwikkelen van websites hosten wij deze ook voor onze klanten. Zo heb je gemakkelijk alles op één plek. Daarnaast helpen we je ook graag bij het veilig houden van je website door deze periodiek te updaten.

Online marketing

Hoe bereik jij je doelgroep?

Je doelgroep bereiken is lastig, maar met de juiste tools en strategie kun jij je doelstellingen behalen. Wij gaan samen met jou de uitdaging aan. We ontwikkelen samen de effectiefste campagnes, efficiënte advertenties en de tofste middelen.

Wij helpen je graag met het succesvol inzetten van: SEO, SEA, display marketing, conversie optimalisatie en Web Analytics.

Online marketing is een vak apart en ontzettend breed. Daarom gaan wij bij elke opdracht op zoek naar de juiste mensen in ons netwerk die ons werk nog beter kunnen maken. Zo kunnen wij garanderen dat jij het beste resultaat behaald.

Pin It on Pinterest

Share This