Our story 2017-01-30T08:21:28+01:00

Our Story

Dit is Brandsome.

Brandsome is een jong en digitaal communicatiebureau gevestigd in de innovatiehoofdstad Eindhoven. Opgericht door Halle van Veldhuizen en Rick van Vroenhoven om bedrijven te helpen beter te communiceren. Door de gezamenlijke kennis in IT en Communicatie te combineren, tillen wij ondernemingen naar een hoger niveau. Wij ondersteunen bedrijven met de Brand identity, Brand marketing en Brand media. Dit alles doen wij vanuit de visie dat bedrijven meer zijn dan de producten en diensten die ze verkopen.

Netwerkorganisatie
In de loop van de tijd is gebleken dat klanten vaak een grotere opdracht hebben dan wij zelf aankunnen. Om deze klanten toch te kunnen helpen hebben wij een netwerk opgebouwd. Dit netwerk bestaat uit onder andere grafische vormgevers, online strategen en copywriters. Bij iedere opdracht stellen we het beste team samen die aansluit bij de organisatie en het vraagstuk. Alles onder één dak dus. Dat scheelt tijd en zo houden we de kwaliteit van het werk in eigen hand.

Het begin.

Vanuit de droom en de passie om ondernemer te zijn is er op 21 april 2014 bij restaurant Usine in Eindhoven het plan geboren om Brandsome op te richten. In deze voormalige Philips fabriek hebben we onze ideeën en plannen uitgewerkt tot een ondernemersplan. Met dit plan hebben we in juli 2014 de Kamer van Koophandel overtuigd dat wij een meerwaarde zijn voor het bedrijfsleven in Nederland.

Hulp nodig?

Benieuwd hoe wij jouw bedrijf kunnen helpen? Neem dan contact met ons op door te mailen naar info@brandsomemedia.nl of bel naar 0653886114. We komen graag op de koffie om je case te bespreken.

Kom langs!

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Kom langs!

Pin It on Pinterest

Share This